Kunst Monstera & Philo

Monstera en Philodendron zijn opvallende planten uit de aronskelkfamilie (Araceae). Ze zijn inheems in de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Kunstmatige versies van deze planten, bieden een realistische weergave met grote, leerachtige bladeren.

Het tropische effect

Een kunst Monstera of Philodendron kan uw woonkamer, slaapkamer of kantoor een tropische uitstraling geven. Ze zijn ook een geweldige manier om groen in uw ruimte te brengen zonder dat u een groene duim nodig hebt.

De monstera

De Monstera wordt ook wel de ‘gatenplant’ genoemd vanwege de unieke vorm van zijn bladeren. De kunststof Monstera’s zijn gemaakt van hoogwaardige, kleurvaste kunststof. Elk blad is uniek en met grote zorg geproduceerd, waardoor hij nauwelijks van echt te onderscheiden is.

De philodendron

Philodendrons zijn planten met grote bladeren die voorkomen in de regenwouden van Amerika en het Caraïbisch gebied. Net als de Monstera, zijn de kunststof Philodendrons zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof.

Beschikbare maten

Aanbieders bieden verschillende maten Monstera’s en Philodendrons aan, waaronder:

  1. 80 cm hoog met plastic pot
  2. 50 cm hoog, zonder pot, die nog in steekschuim en pot geplaatst moeten worden

Opmerking: Losse Monstera bladeren zijn ook beschikbaar, wat een geweldige optie is voor het decoreren met siertakken of kunstbloemen.

Binnen of buiten

Met een kunst Monstera of Philodendron kunt u overal een tropische sfeer creëren. Dit kan zowel binnen in huis of op kantoor, als buiten. Let echter op bij het buiten plaatsen van deze kunstplanten, omdat ze dan worden blootgesteld aan andere factoren die om andere kwaliteiten vragen.

Monstera op kantoor, in wachtkamer of winkel

Een Monstera is een ware toevoeging voor op kantoor, in de wachtkamer of voor in de winkel. In deze ruimtes, waar kamerplanten vaak een ondergeschoven kind zijn, komt een kunstplant zeer goed tot zijn recht.

Sierpotten
Voor een extra mooie uitstraling plaatst u alle Monstera’s in een sierpot passend bij uw interieur.

Onderhoud
Het enige onderhoud dat een kunststof Monstera of Philodendron nodig heeft, is af en toe afstoffen. Dit maakt ze een gemakkelijke en onderhoudsvrije optie voor het brengen van groen in uw ruimte.

De kwaliteit van kunstplanten

De kwaliteit van alle kunstplanten zijn zeer hoog, waardoor u jaren plezier kunt hebben van deze producten.

Of u nu op zoek bent naar een statement piece voor uw huiskamer, een onderhoudsvrije groene toevoeging voor uw kantoor, of een tropische sfeer voor uw buitenruimte, kunst Monstera’s en Philodendrons zijn een fantastische optie.

Plaats een reactie